Örter & Kosttillskott

När människan stressar, och dessutom belastar kroppen med olika gifter, ökar behovet av näring dramatiskt. Vårt näringstillstånd och känsloliv hänger intimt ihop - åt båda hållen, kan man säga. Dåligt med näring – ger dåligt mående medan dåligt mående och stress – konsumerar näring. I dagens samhälle är det många personer som stressar och mår psykiskt dåligt. Många har inte tid att laga riktig mat, utan lever på hel- och halvfabrikat. Maten vi äter har ofta betydligt sämre näringsinnehåll än den hade för 40-50år sedan. Allt detta gör att jag anser det ofta är nödvändigt med olika kosttillskott.

Syra/Bas

Redan i slutet av 1990-talet började jag jobba med syra/bas balansen, där björkaskan och dess kompanjoner är fantastiska. Jag har sett så många mirakel genom åren - tack vare syra/bas paketet.

Som jag ser det, så neutraliserar björkaskan och basenpulvret försurningarna i kroppen, och möjliggör en självläkning för kroppen, när den rensats.

Jag har sett resultat på mängder av tillstånd, t ex psoriasis, gikt, sömnbesvär, fibromyalgi, reumatism, MS, högt blodtryck, snarkningar, eksem, allergier mm

Detox

En annan viktig del bland örter och kosttillskott är alla reningskurer som avgiftar kroppen. Med alla gifter vi får i oss i dag, allt från besprutade råvaror, och raffinerade produkter till E-ämnen, tungmetaller, sötningsmedel och annat, anser jag det extremt viktigt att ta detoxkurer emellanåt.

Nyligen (2010) kom en studie som visade att alldeles nyfödda barn har i snitt 287 gifter i kroppen. Hur kommer dessa barn att må som vuxna?

Det finns reningskurer för levern, njurarna, tarmarna, tungmetaller, svamp och parasiter. Alla väldigt viktiga, om du frågar mig...

Är du intresserad av att läsa mer om mina produkter, kan du gå direkt till leverantörerna fär mer information:

Får dig som är intresserad av ytterligare information, finns det en bra, informativ sida på: