L.I.F.E. Djur

Djur är fantastiska att balansera med L.I.F.E system. De är mycket känsligare än vad vi människor är, plus att de har inte en massa tvivel och behov av att förstå, att brottas med. De djur jag har jobbar mest med är hundar och hästar men även en del katter.

Vad kan man då balansera?

När det gäller hästar har jag med framgång balanserat fång, hormonrubbningar, inkar, kolik, allergier mm.

Vad det gäller hundar har jag balanserat hudproblem, allergier, noskvalster, problem med mage och tarm, borrelia mm med goda resultat.

Katter har jag med fantastiska resultat behandlat bl.a. lever och njurar.

Det är precis med människor som det är med djur; det finns inga begränsningar för vad man kan balansera eftersom allt är frekvenser.

Nedan följer några berättelser om några djur jag har haft förmånen att balansera.

Tova, Rottweiler, 10 år - läs mer

Tova kom till mig efter att ha varit hos veterinären och fått konstaterat borrelia. Hon fick penicillin och blev bättre. Dock kvarstod en hälta. Jag balanserade henne i L.I.F.E system och en vecka senare kom hon tillbaka utan att halta.

Savanna, Svenskt halvblod, 6 år - läs mer

Savanna hade återkommande kolik. På slutet hade hon kolik mer än en gång i veckan. När jag tittade på henne i L.I.F.E system fann jag mängder av parasiter - trots att hon är avmaskad efter konstens alla regler. Jag balanserade det jag såg. Det var i dec -07 och hon har varit fri från kolik sedan dess. Samma häst hade en ink, stor som en enkrona och utväxt på ca10-12mm, på insidan låret. Dagen efter jag balanserat henne skrumpnade inken och dagen därefter trillade den av. En månad senare såg det ut som om det skulle bubbla upp 5 nya, men efter ytterligare en balansering har det sett väldigt fint ut, och det var i maj -08.

Bevvis, Rottweiler, 5 år - läs mer

Bevvis kom till mig för han hade stora fukteksem på kinderna. Han var dessutom väldigt tungandad, vilket man trodde var en medfödd defekt. När jag balanserade Bevvis hittade jag både svamp och bakterier i lungorna, vilket resulterade i att efter en balansering andades han normalt igen. Fukt eksemen blev också bättre.

Zixten, Svenskt halvblod, 19 år - läs mer

Zixten är en stor och tung häst som fick kraftig fång under hösten. Han blev hårt drabbad med hovrotation på alla fyra hovarna. Honom har jag balanserat ett flertal gånger och varje gång jag gjort det mår han mycket bättre. Idag är han fullt frisk och med hjälp av L.I.F.E system och bl a nyttiga tarmbakterier hoppas jag att han ska kunna leva ett hyfsat normalt hästliv även till sommaren. Jag har dessutom balanserat ett par andra hästar med fång. När jag balanserat dem tidigt på våren har de sluppit fång.

Ville, Mellanschnauzer, 3 år - läs mer

Ville är en framgångsrik utställningshund som fick eksem och klåda. Detta resulterade i att pälsen blev glanslös och tråkig, vilket är lika med katastrof om man är utställnings hund. Efter jag balanserat honom blev han frisk och har sedan dess hunnit bli internationell champion.

Cissy, Blandraskatt, 15 år - läs mer

Cissy är min egen älskade katt som av åldern fått problem med njurar och lever. Hon mår fantastiskt bra när jag har balanserat henne. Hon älskar att bli balanserad så till den grad, att när jag hämtar maskinen hoppar hon upp och lägger sig på den självmant.

Conny, Soft coated wheaten terrier, 8 år - läs mer

Conny hade utslag på, framför allt, magen. Efter två penicillin kurer, utan resultat, balanserade vi tarmar, lever och lite annat i L.I.F.E system och efter en balansering blev han helt återställd.