Kontakta Mig!
Vänligen svara: 8+1?

Om Mig

Intresset för hälsa och friskvård har jag haft så länge jag kan minnas. Jag är uppväxt i en idrottande familj, där kost och motion alltid varit viktigt.

Jag har jobbat med hästar, både inom hoppsporten, travet och på en gård med unghingstar, under den tiden utbildade jag mig bl a till djursjukvårdare. Jag har också jobbat med människor i många år både inom missbruksvården och inom psykiatrin.

mig

Massage & Idrottskliniken startade jag 2001, i samband med att jag utbildade mig till massageterapeut.

Min tanke med verksamheten var från början att bara jobba med massage, och gärna då idrottsmassage. Jag har hoppat höjdhopp på elitnivå och fick då mycket massage och behandlingar, det gjorde att det föll sig naturligt för mig att jobba med idrottsmassage. Men i takt med min egen utveckling har verksamheten förändrats och blivit mer omfattande än så.

Jag kom så småningom i kontakt med, och lärde mig förstå, syra/bas balansens roll i kroppen. Jag började arbeta med produkter som behandlade detta och såg vilken fantastisk effekt det hade på kroppen. Samtidigt började jag också inse vilken roll vårt psykiska mående spelar för vår hälsa - och det ledde till att jag utbildade mig till Tankefältterapeut. Jag har också utbildat mig inom näring och kosttillskott och idag är det en stor del av min verksamhet.

mig

När jag 2007 kom jag i kontakt med det kvantmedicinska instrumentet L.I.F.E system investerade jag i detta. I detta system kan jag förena alla mina kunskaper, jag kan jobba med både människor och djur, och med både kroppen och psyket. Det är ett fantastiskt instrument. Några år senare kompletterade jag med ytterligare ett kvantmedicinskt system som heter NES.

Idag kombinerar jag gamla klassiska metoder, som massage och kosttillskott med modern kvantmedicinsk teknik. Mitt mål äratt jag ska kunna ha något "verktyg" för varje klient som söker min hjälp.